People are not disturbed by things but by the view they take of them.

individuele coaching

Tijdens coaching sessies werk je aan oplossingen die bij jou passen. Dat doe je allereerst door jezelf bewust te worden van de eigen patronen en overtuigingen. Vervolgens kun je verantwoordelijkheid nemen voor jouw oplossingen.

Onderhoud, verandering, ontwikkeling. Noem het hoe je wilt, soms is individuele coaching net het zetje wat je nodig hebt om jezelf in beweging te zetten, in je werk of privé, richting dat wat je wilt. Je wilt iets, en het lukt (nog) niet…..

Daarover ga ik in de coaching het gesprek met je aan. Elk traject start met een intake om de vraagstelling helder te krijgen, zodat je kunt bepalen wat jouw doelstelling met de coaching gaat zijn. Wat is er na de gesprekken anders?

Want het gaat uiteindelijk om het in de praktijk brengen van nieuwe inzichten die je helpen in je ontwikkeling. Daarmee kunnen knelpunten worden opgelost, maar kunnen talenten ook verder worden ontwikkeld.

In een intake gesprek bepalen we wederzijds of we met elkaar het coaching traject in willen en kunnen.

Wanneer je een werkgerelateerde vraag hebt kunnen we overeenkomen ook je leidinggevende bij het traject te betrekken. Als de vraagstelling namelijk geformuleerd wordt vanuit de doelstelling van de organisatie én vanuit jou eigen ontwikkeling dan zal het effect van de coaching het hoogst zijn. Tussentijdse evaluaties maken deel uit van het traject.

Referenties

Inlevend, meelevend, empatisch – dat ben jij!

Adnan F-  Robeco

 

Ik heb Judith leren kennen als een betrouwbare vakkundige collega.

Als projectleider en coach heb ik samen met Judith gewerkt aan het vorm geven van een programma voor een coachingstraject voor een grote zorgorganisatie. Coaching aan meer dan 100 teams  vond plaats in het kader van een transitie naar zelfsturing en eigenaarschap. Met haar kennis en betrokkenheid was zij van onschatbare waarde voor het ontwerp en het vorm geven van het programma.

Meer van zulke collega’s!!!!!

Dirk Keuning, GRAS training & coaching

Judith is niet alleen professioneel en pragmatisch, maar ook nog eens prettig om mee te werken!

Jeroen vd Hoek, Cardano