To change ourselves effectively, we first have to see different perspectives.

appeltaart voor managers

Managers, leidinggevenden, projectleiders, professionals. Ze hebben geleerd om op een bepaalde manier anderen in beweging te krijgen. Is dat altijd effectief? Sluit het voldoende aan bij de behoeften van de nieuwe generatie medewerkers? Met ‘Appeltaart voor Managers, Recepten om te Coachen’ bieden Donatus Thöne, Mirjam Speelmans en Judith de Koeijer een geheel nieuw concept om managers te leren coachen. Meer informatie kun je vinden op www.appeltaartvoormanagers.nl.

Appeltaart voor managers, recepten om te coachen

Met het boek ‘Appeltaart voor managers, Recepten om te coachen’ worden managers snel en doeltreffend vertrouwd gemaakt met de basisprincipes van coachen. Net zoals je er een recept bij pakte toen je voor het eerst een appeltaart ging bakken, kun je de eerste stappen in het coachen het makkelijkst zetten met behulp van recepten. Met het 9C Coaching modelen de bijbehorende recepten kan elke leidinggevende, manager of professional meteen aan de slag met de kennis waar een externe coach ook over beschikt.

Coach the Coach

Coach the Coach, recipes for coaching, biedt een vernieuwende kijk op coachend leidinggeven. Een mooie mix van persoonlijk leiderschap, reflectie, praktische tools en concrete recepten om snel zelf te gaan coachen. Sterker nog: tijdens de training ga je al aan de slag op de werkvloer!

Coach the Coach is een training die in-company wordt verzorgd. De training is NOBCO/EIA gecertificeerd. Deelnemers kunnen zich hierdoor na afronding van de training eenvoudiger als coach laten certificeren.

De training geeft managers en professionals de kennis, vaardigheden en ervaring om in de praktijk collega’s te helpen bij individuele ontwikkel vraagstukken. Het voordeel van een interne coach is zijn of haar kennis van de organisatie, de mensen hierin en de cultuur. Hierdoor komt de oach snel tot de kern. Daarnaast heeft Coach the Coach een versterking van de coachende kwaliteiten binnen de organisatie tot resultaat, wat leidt tot een nieuwe manier van werken, gericht op ontwikkeling, samenwerken en persoonlijk leiderschap.

Coach in 1 Day

Coach in 1 Day is een dynamische en interactief programma van 1 dag waarin managers en medewerkers vertrouwd worden gemaakt met de basis van coachen. Korte uitleg en veel doen!

 

Referenties

Ik ken Judith al heel lang en waardeer haar enorm om haar inleving en oprechte belangstelling. In de coach de coachsessies is zij scherp in haar observaties en weet ze dit te vertalen naar praktische en bruikbare inzichten en tips. Verder kan ze in gesprekken snel tot de kern doordringen en weet ze me net die vragen te stellen waar ik nog niet eerder over had nagedacht. Heb veel van haar mogen leren!

Ynette Hinze, Robeco

 

“Ik heb concrete handvatten en een heldere structuur gekregen om te coachen.”

“Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen en daardoor kan ik me beter op anderen richten.”

“Door de goede uitleg van de toepassing van coaching methodieken kan ik ze nu ook echt gebruiken.”

Akzo Nobel Coach de Coach programma